adamoon
ripper
Follow


ADAM ZAILANI
17, SPM an he found himself in writing everytime the papers and the pens meet



© Skin by kenriken basecodes by atiqah jaidin. Image from . Do tell me if I do not credit yours.
*MOH SINGGAH TAPAH*
Monday, 26 March 2012 | 0 Comments

ASALAMUALAIKUM ^^
hah?entry dgar cm gempak,mmg gempak pon *moh singgah tapah. ape tu?tak tahu ke?mesti bukan orang tapahkan..oke MR.SUPERMAN cter,(gelak) *moh singgah tapah tu macam kempen lah,ala ala jomheboh ,tapi tak se-gempak jomhebohh,btw walaopun tak gempak kiteorg stiil boley enjooy.mr superman pergi dengan BESTIES, saye nak tahu sape?azrul.farah.syafiqah.izati.syazana. that alls,emm ade 2 orang lagi yg tak join iaitu NUR SYAHMIN ANAS  and mieya,em depe ade hal tak leh join *memang rugi* nak tahu activity kiteorg ape? HEMM.......

jalan-jalan lah satu tapah kiteorg jalan jalan hahah,ble perot dah berlagu najwa latif,,kite singgah lah satu satu nye  kedai maakan yg ber air-cond di tapah -,- KFC.azrul,memalukan ,dye boleh tumpahkan air yang dye order,naseb baik naluri ke SUPERHERO+AN sye ne kuar ,sempat lah sye mengelak alhamdulillah.*gelak* memang lawak bile tgok muke azrul malu+cuak..mmg best moment tu,selepas kenyang makn TAMAN MALYSIA,destination kiteorg selepas itu,,buat ape?snap.snap.snap.DSLR :). semua batak.bnyak gile gamba di snap nye.nk contoh usshaa lah bawah



izati izlin

syafiqah alias.

syaze'

azrul azlan.

farah ain.


syazana.farah.azrul.adam.izati

semua gmabr diambil oleh kamera dslr yeeeee :) btw ,, ilove you all my frienndddddd :*
waht ever it is we will together heee ,---> *tapah dah maju* pekan lainn ade???