adamoon
ripper
Follow


ADAM ZAILANI
17, SPM an he found himself in writing everytime the papers and the pens meet



© Skin by kenriken basecodes by atiqah jaidin. Image from . Do tell me if I do not credit yours.
Crazy Lazy Friend
Tuesday, 10 April 2012 | 0 Comments

سْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم
hey hey hey

mu bace idok tajuk tuu,crazy lazy friend.
HUWAAA,ape yg cazy nye?ape yang lazy nye?ape  friend nye?haish sabarlah.*gelak*
hri yang TER-amat malang buat diriku,nak tahu sebab ape?hari niee,kan,,kite kene pangkah jea dalam kelas,act kelas tu setiap mingggu akan ade orang yang kene pangkah selalu berubah,,tak sangke pulak minggu nie adelah giliran *AKU*
doakan aku berjaye minggu nie ok.
about today.
pagi-pagi jea sekolah,ok,then masok kelas,shitt >.< kene cubit perut sebab masok kelas lambat,alah cikgu bukan sengaje lah .

kadang-kadang memang tak paham kenape cikgu tuu selalu tak puas hati >,<

then bermulelah ZAMAN KEJATUHAN ku,start with science,mule-mule saye a=saje je nk ckp orang puteh (english) nk try bakat,mane lah tahukan ade yang nga-nga,so saye pon cakaplah english,then MEREKE cakap,
ape nie,adam.bahasa melayu tak ade ke?      BOOOOOOOO
patah seribulah hati saye nie,*abaikan*ingatkan tu jee ade lagi,
setiap kali saye buat lawak sorang pon tak  nak gelak.padahal lawak gile,
 LAWAK KE?TANYE DIRI SENDIRI BALIK ,
dah la tak nak gelak,buat muka pulak tuu,huwaa sabar jelah,


ade lagi ..mase nie group saye ni tgah sembang so ape lagi nk join lah kan ,mane lah tahu ade GOSSIP yang best-best kan !!! so pergilah,then tahu tak depe cakap,
eh,pergi pergi ade hal,
ya allah SIDOK nye,em sabar jelah,rupe-rupenye depe bincang pasal nak pergi kfc eso,knpe tak ajak saye,sedih tau!!!hemm rupr-rupe nye SATU kelas dah pakat nak kene kan saye ,MEMANG BEST (Y)
*gelak* btw korang buat mcm tu sebab korang sayang aku kan ? ngaku jelah!!hahha btw sayang gile baban!!same sume budak 2Y.

# tak sabar nak tengok minggu depan sape yang kene PANGKAH balik, tgok lah aku bals DENDAM,(Y)