adamoon
ripper
Follow


ADAM ZAILANI
17, SPM an he found himself in writing everytime the papers and the pens meet



© Skin by kenriken basecodes by atiqah jaidin. Image from . Do tell me if I do not credit yours.
Keputusan Muktamad
Friday, 13 April 2012 | 0 Comments

سْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم
nur syahmin anas

asalamualaikum,guys,jujur itu penting dan apa yang sya tahu KEJUJURAN amat menyeksekan,
sekarang,aku sudah berserah kepada Allah.Dia yang selame ini aku cinta,yang selama ini aku rindu,yang selama ini aku ingin-inginkan sudah membuat keputusan muktamad .

TAPI

malam ni,Adam rasa lain sangat sebab ,saya dapat rasa malam ini lain sangat,tak sangka dia akan membuat keputusan sekarang,dia cakap dia dah tak boleh sayang saye,em dia cakap saye dengan dia hanya sesuai mejadi kawan.BETUL ke?

Air mata saya jatuh ,tanpe di seka,saya peluk bantal dan saye bayangkan wajah awak,saye rindukan awak,dengan siapa lagi saya nk kongsi masalah saya,tapi saya tidak akn pernah melupakan awak,

 ,sebelum awak share link blog tu,, saye dah BACA dah dulu,hmmmm
saya komen status awak dengan air mata di pipi,saya cakap ok,jea.

saya tak tahu nak luahkan kat siape dah,tapi awak cakp yg kita tetap kawan kan ?insyaallah saya tidak akn pernah tegur awak lansung,sebab saya takut,sebab saya sayangkan awak,biarlah keadaan hubungan kita seperti sekarang,bile kita berselisih jangan senyum kat saya ok,anggap saya tak wujud,saya tahu awak boleh,and saya tahu saya boleh,

fb,blog?oppppps saya dah lame tak buka account awak,saya tahu tak ada hak,saya mintak maaf ok,untuk sebelumnya,maafkan saya ok,hari isnin saya ada hadiah yang saya nk bagi kat awak,dah lama dah saya nk bg hadiah ni kat awak,tapi tak kesempatan.insyallah saya bagi isnin ni,

last,saya nak awak jaga diri awak,nak awak bahagia dengan kehidupan awak,and dengan ini saya MUHAMMAD ADAM BIN ZAILANI tidak akan pernah menunggu awak,tidak pernah akan ada disisi awak,saya tak akan ada di kala awak susah,saya berjanji awak tak kan selalu terserempak dengan muka hodoh saya,dan saya berjanji awak dan saya tidak akan ada apa-apa hubungan mahu pun kawan.saya tahu saya akan menyesal dengan keputusan saya,tapi saya nekad,saya tidak akan pernah jadi bodoh kerana awak,TAPI apa yang patut awak tahu,saya tetap akan menyayangi awak sampai hembusan terakhir nafas saya,semuanya dah terlambat.

SELAMAT TINGGAL