adamoon
ripper
Follow


ADAM ZAILANI
17, SPM an he found himself in writing everytime the papers and the pens meet



© Skin by kenriken basecodes by atiqah jaidin. Image from . Do tell me if I do not credit yours.
Penantian Yang Menyeksekan
Monday, 9 April 2012 | 0 Comments

سْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم
aku nieyh tak abes -abes nye sidehh ann??mcam mane kau tak sedih kalu perangai kau mcam haram,oke
 malas nak tulis,korang just tgok and bace status dye,yang menyakitkan hatii nie,aku tak balas ape pon,bace oke,cube kau korang kene kat batang HIDONG sendiri,
first

second


third

fourth
please lah wahai perempuan aku sayang kau,tapi ape yg ko benci sangat nan aku,ko yang mule dulu,tolonglah
#WHAT THE HELL?