adamoon
ripper
Follow


ADAM ZAILANI
17, SPM an he found himself in writing everytime the papers and the pens meet



© Skin by kenriken basecodes by atiqah jaidin. Image from . Do tell me if I do not credit yours.
STUDY FROM OUR MISTAKE
Monday, 2 April 2012 | 0 Comments

ASALAMUALAIKUM ^^
siape rindukan saya??? eh eh ade orang angkat tangan lah, ALHAMMDULILLAH, *gelak*
merepek kan ?
oke, STUDY FROM OUR MISTAKE,study? esok saye perikse lah.doakan saye oke.insyaalah saye akn lulus,lepas tekan je button post, saye nk study lah , saye akn buat yang terbaik,untuk kawan kwn jgn rsau aku 


aku akan membantu mu, eceh aku bg korang TIRU!


study from your mistake,abou mistake,tolong lah guys,hargai lah pelunag yang dah diberikan,jgn lah sia siakn peluANG yg dah diberikan.jgnlah sampai SESEORANG tu dah  jauh baruu korang nak kejar,, sempat ke?tak kan sempat,so guys TOLONG lah hargai peluang yang telah diberikan SEBELUM korang, tidak dapat melihat.menyentuh,mendengar.merasekan KEHADIRAN-nya.

MENYESAL