adamoon
ripper
Follow


ADAM ZAILANI
17, SPM an he found himself in writing everytime the papers and the pens meet© Skin by kenriken basecodes by atiqah jaidin. Image from . Do tell me if I do not credit yours.
Superwomen
Friday, 20 April 2012 | 0 Comments

Asalamualaikum 
p.s. i still  ♥ miss you

sya masih rindukan awak.
yea saya mengaku saya masih rindukan awak .!!saya tak malu nak mengaku sebab memang hakikat.saya rindukan awak tapi saya mesti kuat!!saye mesti patuh semua syarat yang saya buat
 
  saya rindukan pandangan mata awak.saya rindu nak dengar suare awak .kenape saya dah tak nampak awak kat kantin pagi-pagi ?awak nak larikan diri awak dari saya ?ok terimas lah saya cakap.sebab saya dah tak larat nak senyum lagi kat sekolah.minggu nie saya hanya mampu bagi fake smile .bila nampak awak,hati saya berdegup kencang.cepat-cepat cari orang disekeliling,then dah namapk jalan dengan sesiape yang ade,saye tak kuat nak jalan seorang-seorang,kalau saya nampak awk kat kantin pagi pagi,saya akn berlari selaju mungkin,sebab saya tak nak tengok awak,tapi kenape minggu ni saya dah tak nampak awak ?and pin yang saya bagi tuu simpan elok elok k.kalau saya dah meninggal dunia.awak jagalah diri elok,elok.janagn nak merempit pulak.kalu boleh,jadilah ustazah pilihan.belajar elok-elok.,saya tak kuat tanpa awak.
ASALAMUALAIKUM