adamoon
ripper
Follow


ADAM ZAILANI
17, SPM an he found himself in writing everytime the papers and the pens meet



© Skin by kenriken basecodes by atiqah jaidin. Image from . Do tell me if I do not credit yours.
Surat Cinta
Monday, 16 April 2012 | 0 Comments

Asalamualaikum ^^
err Surat cinta ?hm korang rindu tak main BENDE bodoh tu ? huwaaa !!!!
gambar contoh bukan gambar sebenar puun 
act,em nak kate sedih tak ,nak kata happy pon tak,sebab hari ini saya ade bagi dia present*.
MORAAAAAAAH,jea, berape? *rahsie* mane boleh bagitahu,hemm hadiah tu saye dah lame nk bagi dia tapi,tak terbagi-bagi sebab tak ade mase and MALU yang teramat, 

act,tulis surat tuu.mase waktu SIVIK .errr nasib baik tak kantoi,fuuuh.dah siap tulis surat,bukan saya yang bagi,nak saya bagi,err tunggu tahun depan pon,aku tak bagi lagi,em terimas kepade IZATI IZLIN,dia yang tolong pass kan surat tuu,emm memang sedih sebenarnye,nak meninngal kan orang yang kita sayang,cintai,dirindui,dan macam macam lagi.

2 JAM KEMUDIAN

jyeeahh habis sekolah.but err nampak dia kat tangga.em nak tahu tak ,dia pakai hadiah yang saya bagi tu,kat tudung dia.wow wow wiiii.emm sedih sebenarnye.ya allah bagi aku kekuatan ya allah.

LEPAS INI.

ttak ade sape nak mesej saya
tak de yang nk penuhkan noti fb saye
tak de sape yang nk like status aku
tak ade siape,nak dukung saya.

surat cinta#