adamoon
ripper
Follow


ADAM ZAILANI
17, SPM an he found himself in writing everytime the papers and the pens meet



© Skin by kenriken basecodes by atiqah jaidin. Image from . Do tell me if I do not credit yours.
True Story
Friday, 6 April 2012 | 0 Comments

ASALAMUALAIKUM ^^
guys...saye hari ini sedih yang teramat sangat sebab  still binggung same ade still,nak teruskan penantian saye terhadap dia atau tidak, nampaknya saye dah ade jawapan untuk soaln itu, jawapnnya DIBERI oleh seoarang kakak yang baik,walupon saya dan dia hanye berkenaln dalam dunia blogging ini,tapi dia dah bnyak membantu saye dalm bidang PERCINTAAN  ni, CLICK SINI ,,untuk si gadis ungu,,POST





ini untuk akak,bacelah saye nak tahu adekah perempuan macam ini patot saye tunggu??


BERMULE DISINI SAYE DAN CAPITAL S berpisah
hari ini tepat 34 HARI saya dan dia berpisah,,semuanye bermule pada hari,SABTU, .pagi sabtu saye tak sms or call dia hari tu,sebab saye sebok hari tuu,tapi petang saye CALL dye,,tapi dia reject,saye pelik knpe dye rejek??sebab ape?ape salah saye??saye tak berputus asa,saye sms dia,tnye kenape reject,then dia balas

AKU DAN KAU DAH TAK ADE APE-APE HUBUNGAN,AKU DAH SAKIT HATI GILE DAH NI,BYE SALAM TAK PAYAH BALAS

saye,pelik,kenape dia hantar mesej macam itu???pe salah saye?sampai dia antar sms macam,itu,otak saye dah pening memikirkan apa salah saye???,,btw mase hari tuu..ada pasa malam,saye pergi pasar malam dengan kawan-kawan sya.tiba -tiba saye teringat dia,

then,saye ade idea gila?? mase tu pkol 8 MALAM
saye bercadang nak hntar makanan kat rumah dia,saye belikan dia LAKSA dan SATAY,kenape saye bg makanan itu?sebab dia mmg suke makan laksa,dan kite org pernah makan satay sama-sama dekat pasa malam mase kite org darjah 5.  LEPAS saye dah beli kan dye makanan tu saye pon ajk kwn saye teman.tak kan saye nk pergi sorang-sorang kan???saye pun pergilah ke rumah dia,

saye pergi kerumah dia jaln kaki je,,sebab mase tu motor tak ade kat rumah,saye berjalan lah dengan kawan saye,dalam hujan,mase saye pergi hujan renyai,tapi saye redah jee ,sebab hati saye hnye pkir dye..!
SAYA BERHARAP SGT DIA AKAN MAAFKAN SAYE ,KALU SAYE PERGI RUMAH DIA!!.
dalam pertengahan perjalanan, hujan mule turun lebat,saye tak kisah lebat ke renyai ke, asalkan dia dapat maafkan saya,.  rumah dia adelahlah dalm 3 kilometer,

SAMPAI je saye kat depan rumah dia,saye mesej dia,saye cakap.
sayang keluarlah biy ade kat luar
AND dia cakap,adam kau baliklah,aku dan kau dah tak ade ape-ape dah!!!then saye call kakak dia pulak,saye cakap saye nak bg makanan,tapi kakak dia cakap ADAM bg esok jelah,syahmin tak boleh keluarlah,bg esok eh? sya kecewe sangat sebab tk sangle kakak dia puun macam tuu,,
saye tak kesah saye tetap tunggu kat luar rumah dia,,ape yang saye buat kat luar rumah dia??? saye duduk bersila di tengah jaln raya,dengan dalam hujan nye,saye pasang lagu rindu 1/2 mati kuat-kuat then,nyanyi..kuat-kuat,
dia hanye tgok dari tingkap atas,dia duduk di tingkat dua dan tgok saye dari atas macam tuu je,,,hampir 1 jam saye menunggu dia keluar,sampai satu tahap saye dah kesejukkan akibat hujan,hujan pon mkin lebat,kawan-kawan saye bnyk call saye suoh balik tapi saye tak nk BALIK sebab saye nk dia maafkan saye,
badan saye dah menggeletar,tgan saye dah menggigil memegang plastik makanan tuuu,hampir seejam saye menjeriit-jeerit didepan rumah dia,kawan saye tarik saye balik,saye mengalah sebab saye mmg tgah kesejukkan mase tuu,


TAPI  
sebelum saye balik kerumah saye,,
saye bukak BAJU saye,then,saye baling masuk ke dia,saye arap dia simpan baju tu sebagai kenagan,
saye sangkot makanan tu kat pagar rumah dia,saye pun balik,sebelum saye balik,saye JERIT
syahminnnnnnnnnnnnn iloveyou
SAYE balik,,dan isnin saye tak dtg ke sekolah sebab demam,

apa-apa pun saya tetap sayang awak
patotkah saye tunggu dia lagi???