adamoon
ripper
Follow


ADAM ZAILANI
17, SPM an he found himself in writing everytime the papers and the pens meet



© Skin by kenriken basecodes by atiqah jaidin. Image from . Do tell me if I do not credit yours.

Friday, 25 May 2012 | 6 Comments




I care about your feelings more than mine.

There are no Im from you today.Sebelum itu entry ini di khas kan untuk Nik Sheera
Sepuluh jari disusun,seketul hati sudah disakitkan,hati baby.Sayang,biy sayang baby :*,


Gambar ini adalah gambar printscreen,chat pertama kita orang.From what ? Yes,our love begins with blogger.For sure, I love her,Entry ini mengisahkan detik perkenalan kami,Sejak kami mule berkenalan.

29.3.2012 ini adalah tarikh pertama kita orang mule chat, dan chat ini dimulakan oleh saya,saya im dia sebab,saya nak tanye pasal editing blog.Mungkin orang lain cakap saya dengan dia hanya Cinta Muka Buku, tapi bagi saya,saya dan dia Cinta Blogger.

Kami berkenal di muka buku,tetapi semua im kami,pasal blogger,dia ini,comel sangt :'>Dia selalu buat saya gelak dengan IM dia,dia selalu buat lambang ^_^ dalam IM 


Dengan bange nye saya,ini love pertama dia,bagi kat saya,Sweet kan :p Dia dah tolong saya editkan blog kawan-kawan saya,dia dah editkan blog saya.Thank you dear,Chat punya chat,kami jadi baik sangat,dia adalah orang petama yang saya cari bila saya on Facebook.

Chat conversation kami dah 3000 lebih*bangga . Dia cakap,dia suka kawan dengan saya.Nik,saya pun suka kawan dengan awak.Setiap kali saya on,mesti saya akan Im awak dulu,Dan wall awak,adalah wall pertama yang saya bukak.

Yes,dan chat diteruskan,teruskan,teruskan,teruskan dan diteruskan.For sure,saya memang suka chat dengan Nik.Yes,awak kawan blogger pertama saya.

Pada suatu malam , saya Im dia mcacam biasa,saya cakap kat dia


Dan,itu adalah ayat pertama Assalamualaikum cinta saya. 
Ok saya takot sangat dia cakap dia tdak setuju.Dengan nervous nya saya baca IM ,and dia cakap accept .Gosh ! Saya tidak boleh tidur malam tu.Thank You baby :>

Semua nya berlalu dengan happy.Kami dah bersama genap 1 bulan 2 hari .Dan saya tak nak  hancurkan hubungan ini.Untuk pengetahun semua saya dah memang sayangkan dia.Sumpah saya dah lupekan ex saya.

Saya bukak hati saya untuk awak Baby :'> Saya belajar mencintai awak.Saya belajar menghargai awak .Saya yakin awak jodoh saya.Tiada makna-nya saya still kat ex saya.Nik please frgive me.Saya deactive facebook ,sebab exam.That all,even saye deactive facebook,saya still tweet awak :'<

Saya janji,saya akan setia,seboleh mungkin.Please trust me baby :'< I will do everything for you.Please,I miss you damn much :'> I love you :* 


Walau,raga kita terpisah jauh.Namun hati kita selalu dekat.Bila kau rindu pejamkan matamu.Dan rasakan aku.

  NIK NUR SYAFIQAH SYAHIRAH BINTI NIK ABDUL HADI













Labels: