adamoon
ripper
Follow


ADAM ZAILANI
17, SPM an he found himself in writing everytime the papers and the pens meet



© Skin by kenriken basecodes by atiqah jaidin. Image from . Do tell me if I do not credit yours.
Call me maybe ?
Sunday, 26 August 2012 | 0 Comments

Dengan nama Allah yang lagi Maha Pemurah lagi Maha Penyayang

duck face -.-

AKU MEMANG SELALU TYPO.ABAIKAN MAYBE ?

Assalamualaikum . Derp,Im so bored . So call me maybe ? Entry ini aku main tibai je,sebab aku tak ada idea nak update apa \o/ . Tapi yang penting esok SEKOLAH . And this is crazy . Mood raya tak hilang lagi ! Maybe?

Esok,dah sah-sah pengetua akan cakap 'Macam mana dengan raya ? Best ? Cuti ni ada bukak buku tak ? ' Mesti ayat ni akan muncul punya . Untuk SPM and PMR candidates,buat yg terbaik ! Bangga kan ibu ayah !

Tapi sebenarnya,aku rindu dekat kelas aku.Semestinya 2Y . Esok,nak dengar EE menyanyi . Pijam menggedik . Suara gelak Ecah ! Muka Izati yg tersidoi, Areyin yg tak puese ! Azri yang cakap JB tu jiran dia . Yang paling penting , makanan mak cik kantin yang hampir sebulan tak makan ~(._.)~

Siapa dekat sini belum basuh kasut sekolah ? Baju belum gosok ? Masih blurr . Masih dalam mood raya ? Belum SIAPKAN kerje sekolah ? Kita #Team . Seminggu raya , so chill babeh ! Tengok-tengok esok sekolah,Abah kau chill. Pada yang stay asrama,bye bye ? Mesti sekarang sebok buat kerje sekolah kan ?

Ok,tak nak merepek dah * me gusta * Selamat Maju Jaya . Selamat Bersekolah esok . Selamat berjimat dengan duit raya ok ? Tapi semestinya banyak yg nak beli phone kan dengan duit raya kan ? Macam itew lah.
Bye.Assalamualaikum . Kalau tak jawab dosa,kalau jawab sayang :*

Write by
iAdaaaaam

Labels: