adamoon
ripper
Follow


ADAM ZAILANI
17, SPM an he found himself in writing everytime the papers and the pens meet



© Skin by kenriken basecodes by atiqah jaidin. Image from . Do tell me if I do not credit yours.
SEGMEN : Kad Hari Raya Eksklusif by MrPetak.Com
Thursday, 2 August 2012 | 4 Comments


Dengan Nama Allah yang lagi Pemurah Lagi Maha Penyayang


Syarat-syarat
  1. Mesti Follow MrPetak.Com dan LIKE page MrPetak.Com
  2. Buat entri 'SEGMEN : Kad Hari Raya Eksklusif by MrPetak.Com' dan tampal banner di atas dan link ke entri ini ( Macam biase  hehe)
  3. Dalam entri itu ceritakan pengalaman ketika puasa yang tak dapat kawan-kawan lupakan (pendek2 pun tak pe.. kalau panjang lagi bagus!~)
  4. Tarikh Tutup : Akhir Bulan Ramadhan  
  5. Akhir sekali ... Isi borang di bawah untuk terima  Kad Hari Raya Eksklusif Mr.Petak , dan klik butang 'Submit Form'
  6. Nantikan Kad Hari Raya Eksklusif Mr.Petak :)

Jadi orang 1st join entri ini (ada hadiah misteri untuk 10 orang terawal)


Pengalaman :

 Assalamualaikum, pengalaman yang paling Adam tidak boleh lupakan ketika puasa ialah , Pada masa tu Adam baru berumur 7 tahun . Makcik sedare Adam rajin beli mercun . Segala jenis mercun mereka beli . Mercun bola,ketupat ,selagi ada mereka beli . Pada suatu malam,macam biasa, Adam dan sepupu-sepupu Adam mainlah mercun yang dibeli . BOOM BOOM bunyi mercun . Adam cuba pula mercun ketupat . Tapi mercun ketupat tu sumbu dia dah tercabut . Tapi masa tu masih  mentah dan bodoh --' Apalah Adam tahu,apalagi macam biasa,pergi dekat pelita lepastu bakar macam tu je .  1 2 3 BOOM mercun meletup . Habis tangan dan mata Adam . Terus Adam pengsan . Lepastu ayah Adam bawak pergi hospital and nasib baiklah tak ada kecederaan yang serious dan masa tu jugaklah pengalaman pertama Adam naik ambulance >//



Labels: