adamoon
ripper
Follow


ADAM ZAILANI
17, SPM an he found himself in writing everytime the papers and the pens meet



© Skin by kenriken basecodes by atiqah jaidin. Image from . Do tell me if I do not credit yours.
Jamuan Merdeka Raya 2012
Monday, 10 September 2012 | 0 Comments

Dengan nama Allah lagi maha Pemurah lagi maha Penyayang

hahhaa,macam babi muka kau Wan -.-

Assalamualaikum dan selamat . Berulang kali Adam bagi tahu,Adam memang FAILED mulakan entry.Comel tak  gambar Wan Jai ? Sebagai mukadimah ? Sabtu lepas , ada sambutan JAMUAN RAYA MERDEKA RAYA 2012 *bunyi mercun*. Bunyi gempak ? Sempena menyambut Bulan Syawal yang hampir meniggalkan kita . 

Raya dah dekat habis dah doh . Serious rasa macam pejam celik,pejam celik *Ehhh dah nak habis kan * . Sabtu lepas hampir 1 Malaysia sekolah kan ? Dan hampir semua sekolah jugak buat jamuan Raya kan? Sekolah Adam pon . Tapi apa yang sedih , tak boleh pakai baju raya . * kesian baju Melayu Hijauku,tunggu acara lain kau baru boleh keluar almari *Cakap dekat Baju Melayu*

Pergi sekolah macam biasa . Tak belajar sangat . Ada 3 mata pelajaran sebelum jamuan . Sej je belajar . lol . Hujan bhai hari tu,bau longkang naik . Tapi satu kelas cakap kentut EE . Siapa EE ? Anak sedara Datin Maimon? Tak kenal jugak ? Ni hah,ada gambar dia tangkap guna Ipad Datin Maimon . 

babi,over doh kau,eh ada Wan lagi --'

Masa rehat semua pakat tak turun sebab 'dah tahu jamuan,kau turun rehat' . Semua tak sabar,tunggu makanan . Orang kuat 2Y ,agak agak siapa ? Mestilah KAK YONG *bunyi drum* . Terima kasih kepada Cikgu Marizan kerana bersusah payah uruskan jamuan kelas 2Y . Cikgu Marizan sponser air cocktail ? Perghhhh,sedap.Dia paling sebok , yelah Kak Yong . 

Sebelum tu ,kualiti gambar tak beberapa cantik . Goyang.Hampir semua.Bukan salah Adam . Kalau Adam yang tangkap mesti tak jadi macam ni . Terima kasih juga para kawan kawan yang bawak makanan . Kuey T Auwwwww Izati superb . Thanks Mak Izati,apa nama ? Mak Cik Ecah? *gelak babi* . Dan yang lain,semua sedap-sedap . Din dengan coklat kek . Wan,mee goreng . Semua lah . Terima kasih . :D

jangan berebut lah --;

Aku yang tengah tengah ,over kan ? Sebelah kanan Azri , sebelah Kiri Imran

Ecah kebuluqqq

Izati bergaduh dengan siapa agaknya ?

Aku tengah gaduh dengan Areyin . Berebut cake . Mesti tangan aku naik cepat .

Kualiti gambar EO sikitkan ? Bersyukur masih ada gambar untuk dijadikan kenangan :") . Selesai makan semua,semua dah start dah main krim cake,main salat salat . Nasib baik Adam selamat,cuma ada sorang mahkluk Allah sempat calit krim dekat dahi. Siapa yang buat ,masih tidak dapat dikesan --' . Hari kau . 

Over Over Over

Kesian Abang Nabless

Nama pon jamuan raya kan ? Mestilah ada jemput cikgu cikgu . Tapi kami jemput cikgu Praktikal . Terima kasih kepada Cikgu Hamizah . Cikgu Rahimah ,Cikgu Aisyah , dan Cikgu Mastura sebab datang kekelas kami *kenyit mata* . Teacher Hamizah malu malu tau,nak makan . Nak itew sendukkan kan ? *Mengaku cepat* . Pergi luar,mereka dah start baling baling makanan . Selamat lah jugak,tak dapat banyak sangat kene baling makanan .


Ayen sakai,Mam dengan Ecah sweet -..-



Lastly,terima kasih berkali kali kepada semua yang membantu untuk jamuan kali ni . Jasa mu dihargai . Selamat Hari Raya juga saya ucapkan,kepada semua umat Islam  terutama yang membaca entry ini ;') Semoga September ini akan membuat kita sedar akan erti kehidupan :') 

I just meet you and this is crazy but I will make you smiling and happy 

Ku sedar diriku punya kekurangan namun kau.Masih memilihku untuk menjadi teman hidup.Kehadiranmu membawa seribu makna kebahagiaan.Ke dalam hidupku aku sayang kamu .


Yang Sanggup Menaip Walaupun Kerje Sekolah Tak Siap ,
Adam Zailani 

Labels: