adamoon
ripper
Follow


ADAM ZAILANI
17, SPM an he found himself in writing everytime the papers and the pens meet



© Skin by kenriken basecodes by atiqah jaidin. Image from . Do tell me if I do not credit yours.
Wishing You Luck "Syahirah"
Sunday, 21 October 2012 | 0 Comments

Dengan nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang


Assalamualaikum,entry kali ini agak pendek.Tengok lah pukul berapakan ? Dah pukul 12 lebih hampir pukul 1 pagi . Esok isnin , sesetengah sekolah,esok diaorang periksa akhir tahun . Dengan kesempatan dan masa yang ada ni,Adam nak ucapkan Good Luck untuk semua Form 2 dan 4 yang menduduki peperiksaan akhir tahun

Kepada F2.F4 yang dah freedom  ,jangan lupa cari balik Buku Buku Teks sebab tak lama lagi dah nak kene pulang,karang sia sia je kene ganti . 

Kepada "Syahirah" buat elok elok untuk peperiksaan kali ini ? Pastikan "Syahirah" berusaha . Ulang kaji dengan lebih gigih,jangan dok tweet cinta,tweet jiwang je . Jangan lupa solat,jangan lupa berdoa yang kita akan di pertemukan . Jangan ada yang gagal ! Terutama Math . Dan maaf juga sebab , "membuang" masa "Syahirah" hari ni melayan karenah "Aiman" . "Aiman" akan tunggu "Syahirah" . "Aiman" tahu,"Syahirah" tak online minggu ni / Usahalah sayang . Kejayaan pasti ada untuk org yang bersabar dan berusaha .
Yang Ikhlas,
Aiman's Syahirah

*note : Aiman itu bukan nama saya,itu nama samaran . Syahirah juga bukan nama sebenarnya .