adamoon
ripper
Follow


ADAM ZAILANI
17, SPM an he found himself in writing everytime the papers and the pens meet



© Skin by kenriken basecodes by atiqah jaidin. Image from . Do tell me if I do not credit yours.
Random :'(
Tuesday, 13 November 2012 | 0 Comments


Dengan nama Allah yang maha Pemurah lagi Maha Penyayang

skyscraperr uhuuuu :(

Assalamualaikum,selamat malam *garu telinga* . Hmmm entry kali ni tak menarik mana pun,macam lah entry bloh imma-superman ni menarik kan :3 . Rindulah,rindu dekat kawan-kawan dekat sekolah,rasanya dah rindu nak sekolah balik .

Rindu.Rindu dah nak pergi sekolah balik . Baru hari Rabu dah rasa rindu.Nak ajak jumpa dengan depa,tapi depa pulak busy . Khamis ni Adam dah nak pi Genting,lepas pergi Genting pergi Melaka pulak.Stay Melaka sampai bulan 12 . Awal bulan 12 balik lah.Mesti tak boleh online T^T 

Rasa rindu dekat kawan-kawan . Terutama #GengMoyy , #2Y dan hmm #AuthenticFunky . Tambah-tambah #AuthenticFunky dah pinggir Adam . Sobs sob ;_; . Apasalah Adam pun tak tau,sedih uhuuuuuuu . 

uhuuuuuuu uhuuuuuu

Lagi yang menyedihkan lagi,nanti depa nak buat BBQ hari Sabtu ni,memang tak dapat joinlah kan sebab dah pergi Genting. Rasa sedih , hmm Hawa cakap dia nak beli kek masa tu,harap Hawa tak beli,mesti aku sedih tak dapat join :'( Dah lah,nak pi tweet ----> @AdamZailani1 . Bye , adios ;_;