adamoon
ripper
Follow


ADAM ZAILANI
17, SPM an he found himself in writing everytime the papers and the pens meet



© Skin by kenriken basecodes by atiqah jaidin. Image from . Do tell me if I do not credit yours.
Random -.-'
Sunday, 4 November 2012 | 2 Comments

Dengan nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang

Farah dengan Itew

Assalamualaikum dan selamat malam semua . Eheeeem tajuk pun dah random. Adam memang tak tahu nak update apa,blog pun buruk rupanya,rasa nak new look,sebelum cuti,sebab cuti mungkin berjalan-jalan . Takut tak sempat nak tukar,Adam kehabisan idea tentang new look . Tema apa -.-' 

Sekarang ok tak rupa blog Adam ? Ade ke sudi nak menjawab ? Adam usha 2 - 3 entry Adam tak ada "pengomen" lansung -.-' Rasa kecewa pun ada , tak ada siapa sudi komen . By the way kan ? Esok SPM , rasa macam sekejap je kan ? Good luck untuk semua k ? Semua #TeamSPM2012 . Opi,Alif,Izzul,Anis semualah . 

Selamat malam semua , semoga Allah memberkati semuanya . Aamiin ~ Bye ._.