adamoon
ripper
Follow


ADAM ZAILANI
17, SPM an he found himself in writing everytime the papers and the pens meet



© Skin by kenriken basecodes by atiqah jaidin. Image from . Do tell me if I do not credit yours.
Selamat Tinggal Kawan :')
Saturday, 10 November 2012 | 3 Comments

Dengan nama Allah yang maha Pemurah lagi Maha Penyayang

miuwww :3

Assalamualaikum *sila jawab salam ini segera* . Dah makan,dah solat,dah mandi baru ada semangat nak update.Perasan tak perubahan dekat blog Adam ? Ada,tapi sedikit je,kehabisan idea dui ;_; . Lagu pun dah bertukar,layan lah ye lagu tu :p 

Rasanya ramai dah post pasal hari akhir persekolahan masing-masingkan ? Adam pun tak terlepas nak share sedikit untuk semua :')

Jumaat lepas,merupakan hari terkahir persekolah bagi negara Malaysia *intro mcm pembaca berita* . Masa berlalu begitu cepatkan ? Rasa macam baru awal tahun, rasa macam sekejap sangat ."Pejam celik,pejam celik" dah berkakhir sesi persekolahan bagi tahun ni . 

Awal tahun beria,malasnya sekolah . Pertengahan tahun , bila lah nak habis sekolah . Bila dah habis sekolah, I miss all my friends .

Terlalu banyak kenangan yang ingin diceritakan,tapi biarlah semua itu menjadi rahsia kan ? Kenangan manis ke kenangan pahit ke , kesemuanya dah berlalu . Dan apa yang semua org tak boleh lupa ialah kenangan bersama kawan-kawan dalam kelas . Gelak bersama,main bersama . Gaduh bersama dan dimarah bersama.

Oh 2Y,sumpah Adam sayang gila kelas tu,macam-macam kenangan kiteorang bersama . Kalau dekat sekolah sebut je nama kelas 2Y . Semua cikgu malas nak masuk .Dikatakan kelas tu nakal.Memang kami nakal,bising sebab kami semua sekepala . Semua supporting.Tiada permusuhan sesama sendiri *kecuali budak india ah* .

Tahun depan, insyaAllah kami semua tak akan sekelas dah . Ya Allah sedihnya. Hanya Allah je yang tahu. Semoga korang tak lupakan aku dui . Nanti tahun depan, tak boleh nak nyanyi sama-sama, lepak, main game, ngutuk orang, pergi kantin, ponteng , balik sama-sama . I will miss all the moment that we shared :')

                          hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm .____.

Aisyah Ziman *kawan yang paling loqlaq :')*

Ayen a.k.a AKJ a.k.a SUSU a.k.a GAY

Atan . Entah le nothing describe him ._. 

farah comel :3

#GengMoyy

gambar lama.

Gambar-gambarnya ~ Tak semestinya aku tak upload gambar hangpa,aku tak sayang hangpa . Jangan lupakan aku ye semua?Azrul, Nadiah, Syewaa, Intan, Nini, Farah, Addah, Syahmin, Tasha, Nana, Izati, Ecah, Huda, Atan, Hasif, Azri, Pijam, Yus,Imran, Ayin,Naim, Nazrul, Din, EE, Mira,Pyqah *sorry kalau nama korang tak ade,banyak sangat* Sumpah aku sayang korang semua.Simpanlah kenangan kita bersama ye ? *menguap* Ehem,ada banyak lagi sebenarnya nak type,tapi rasa macam dah melalut . Tapi apa-apa pun , korang, kita tetap kawan sampai bila-bila . Susah senang mesti bersama ok ?#KamiKawanTapiSelaluGaduh

Kenangan manis akan menjadi penawar untuk kesedihan walaupun sedikit 

Adam Zailani;