adamoon
ripper
Follow


ADAM ZAILANI
17, SPM an he found himself in writing everytime the papers and the pens meet



© Skin by kenriken basecodes by atiqah jaidin. Image from . Do tell me if I do not credit yours.
New Skin ! Feel like yeah ~
Sunday, 23 December 2012 | 1 Comments


Dengan nama Allah yang maha Pemurah lagi Maha Penyayang


Assalamualaikum,selamat malam semua.Tengoklah blog itewwwwwwwwww,dah berubah wajah . Blog belum siap 100% lagi sebenarnya . Tema "werewolf' gitu , pengaruh dari cerita TWILIGHT SAGA , yelah,peminat setialahkan ? Yang paling penting,header tu buat sendiri ok.Buat sendiri :p Sebenarnya dah ada skin untuk tahun depan,tapi minggu ni terlebih rajin nak godek-godek code.

Dan terhasillah 3 skin . Dan dalam 3-3 skin tu,skin ni yang agak cantik,yang lain semua buruk . Dan Adam mintak tolong sangat-sangat kepada korang-korang semua yang membaca entry ini,tolong komen, apa yang korang tak suka,dan mungkin idea untuk mencantikkan lagi blog ini . Komen ok ?

Sedapnya lagu blog ku ini ? Lagu apa ye ? hahahha,tajuk lagu , falling by tyler ward . Kalau tak suka ? PAUSE ! Dan sekarang korang dah boleh request tuto.Dan InsyaAllah Adam akan update,sebab sudah ada navi stuffies :-)

Enough for today . hmmm . See you next time,babeh . Adios,Assalamualaikum :-)

                                                      I used to be a Werewolf