adamoon
ripper
Follow


ADAM ZAILANI
17, SPM an he found himself in writing everytime the papers and the pens meet



© Skin by kenriken basecodes by atiqah jaidin. Image from . Do tell me if I do not credit yours.
Goodbye 2012,Hello 2013 :')
Tuesday, 1 January 2013 | 0 Comments

Dengan nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang


Assalamualaikum,wah sedar tak sedar 2012 sudah meninggalkan kita , sedih kan ? Adam sendiri sedih,meninggalkan 2012 . Tapi apa kan daya nak ulangi waktu ? Biarkanlah kenangan itu hanyut pergi dengan edaran waktu,biarkanlah semuanya berlalu , seperti tiada apa yang berlaku.Biarkanlah ianya berlalu :')

Apa emo sangat pendahuluannya :p Tak apa entry kali ni ala ala *flashback* moment moment yang paling tak boleh dilupakan , yes *tears* Yelah,korang semua pun mesti ada banyak kenangan pada 2012 kan ? Kenangan pahit,manis,masam,masin .dan etc .

*flash back*

Pada awal tahun 2012,Adam berpindah ke sekolah SMK Buyong Adil,yeah . New school for me . Dapat masuk kelas 2Y . Dan dapat kawan baru . Ya Allah,siapa sangka 2Y best sangat,semua kawan-kawan :') dah macam sedara sendiri . Adam jumpa banyak kawan baik dekat dalam kelas tu . Yang penting Siah , Din,Yus,Azri,Pijam,Atan,Hasif,Ecah,Huda, dan banyak lagi lagi lagi lah .  Kawan, kamu semua tetap di dalam kenangan .

Itu kehidupan sebanar,didalam laman sosial ?

Tahun 2012 tahun paling banyak Adam "bersosial" . Maksudnya,tahun paling banyak Adam online . Dah pandai berblogger,ber twitter . Kalau dah ade berbloger,mesti ada kawan kan ? HIHIHIHI,I found many many friend in Blogger . Dan dari blogger jugaklah Adam bertemu dengan si dia ..........

Kawan Sosial ku yang paling kucintai dan sayangi *iyum*

 @AreyinLavegas
Alhamdulillah,budak atas ni dah jadi macam adik kandung,bertemu dekat blogger jugak . Sweet je cara kita jumpa,tup tup jadi bestfriend forever.Dia selalu ada untuk Adam,menghiburkan Adam.Hmmm Adam pun dah baik gila dengan keluarga dia,dan Adam pun panggil Ibu dia Ibu :') Sweetkan kami ? Ayin aku sayang gila kau gila baby :*

@AnisAzhar
Entah le,dia ni tah apa apa :p suka ngada ngada,dia ni baik,comel,muka dia ni iras iras Elfira Loy, sufefu !  Adam jumpa dia dekat group Happy Spokes Family . Group hotttttttttt and she always remind me to her ..... :')

@NajmiSupian
Dia yang mula-mula mengajar Adam macam mana nak buat skin . Dan ini lah hasilnya (SKIN) pertama Adam . Thanks to him :-D 

Banyak gila sebenarnya,memang banyak gila , tapi nak buat macam mana kan ? malas nak taaaaaip . Jangan terasa ok ? 

Kenangan bersama kawan kawan, selalu keluar pergi KFC . Sampai kakak KFC pun kenal kami,lepak minum . Buat sampah,lepas tu jalan jalan dekat TF . Yeah,itulah kehidupan. Ada nangis,ada gembira,ada sedih , ada macam macam tapi apa mampu kita buat ? Ianya dah pun menjadi sejarah :')

Tengok lah gambar dibawah,gambar moment moment sweet gitu :')

Masa Hari Raya , ini dekat rumah Aqilah rasanya x) Gambar dengan Siah :') Dia lah kawan dunia akhirat Adam , wkwk . Semoga persahabatan kami tak putus ok :') //////////////////////////////////////////////////////////////

Dengan Meera , dengar cerita dia nak pindah . Hmmm , gambar ni masa rombongan ke Melaka.Missed the moment :') She is my great friends .

Farah Azizan,cheer me up all day long . Dia memahami Adam,buat Adam gelak,tak kedekut yg penting :') Sayang Farahhhhhh tf .

malas type pasal ni :p hahahahahah 


Syahirah and Atan . My great great friends . Atan bahan aku sebab dia sayang aku,Syewaaa comel angat dah sekarang :')  Memories ~

Time ni keluar dengan Zarif .  Hihihihih,my bestfriend doh :') hmm

Nadia Ishak , dia ni *tarik nafas* Kawan saya sejak sekolah rendah . Dah banyak terjadi antara kita :') sebagai kawan le,nanti crush dia marah , dia kan #TeamMaluDenganCrush

With Ecah , kawan gila-gila Adam . Tahun depan lain kelas :')

Pyqah . Awek Ikhwan , deme couple lama dah . Sweetkan :')

w/ Azrul Azlan :p abang hot 


EE,Azrul,Mam,Me . Malam BBQ , best nya malam tu :') jom ulang balik ?

Pyqah,Ikwan :-)

Adam , pakwe Siah ni :p

Put,Ecah,Adeq Lolipop,Fath 


Hmm,banyak sebenarnya yg tak ada , Emy,Kilah,yang laki lagi banyak,malas aku nak cari gamba kome :p hihihihihi . Ni semua kawan kawan gua . Banyak lagi tak ada , hmmmm cedih . Tak apa,jangan terasa hati ok ?

Banyak lagi kenangan sebenarnya,memang banyak lah kan . 365 hari setahun kan ? Pasal buah hati pun ada ? Nak tahu nak tahu ? Malas nak cerita ,  dont look back and move on . Semoga awak mendapat apa yg awak inginkan,InsyaAllah,saya rela,saya doakan awak,Im okay without you now . Alhamdulillah .

*flash back stop*

Semoga 2013,cukup bermakna untuk tahun ini . Semoga dapat 8A . wohoooooo , tak nak melawan cakap Opah , nak jadi hensem lagi :p nak ramai crush , stay single paling penting . Lebih rajin edit dan update blog . Fuh ~ Itulah azam aku,rupe apa je . wkwkkwkwkwkkwkwkwkwkwkwkwkwkw . Kemalasan dah datang,so entry kali ini terpaksa di habiskan cepat :p dan, esok sekolah :p goodbye,adios.

Biarkan yang berlalu itu terus berlalu. Tapi, yang manis itu kekal dalam ingatan dan mungkin ia akan membuat kita tersenyum satu hari nanti :)

2012, thanks for the memories..