adamoon
ripper
Follow


ADAM ZAILANI
17, SPM an he found himself in writing everytime the papers and the pens meet



© Skin by kenriken basecodes by atiqah jaidin. Image from . Do tell me if I do not credit yours.
New Skin .
Saturday, 9 March 2013 | 0 Comments

Dengan nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang


Hello,Assalamualaikum.Yehoo , new skin . Buat pertama kali untuk tahun ni . Masa tak ada lansung doh,nak duduk depan lappy main code . Sebenarnya skin ni dah 2 hari siap,sekarang baru rajin nak update . Skin kali ni theme pasal kucing,dan simple.So ringan jelah blog kali ni . Lagu ? MESTI LAH LAGU JUSTIN BIEBER !

stop talking about that

Esok,aku dah kene pergi proton city,ada pertandingan olahraga. Ya,Allah,hanya Allah je tahu perasaan aku . Aku tak kisah number berapa pun,asalkan bukan last . Malu lah siaaaaaaaa , last sekali TT.TT Kulit pun dah cam negro hitamnya . wkwkwkwk . Pray for me people ! Sampai disini saja,aku malas nak taip dah . bye :b 

Happy Boring Sunday People !