adamoon
ripper
Follow


ADAM ZAILANI
17, SPM an he found himself in writing everytime the papers and the pens meet



© Skin by kenriken basecodes by atiqah jaidin. Image from . Do tell me if I do not credit yours.
Pergi sekolah bagaikan satu pengembaraan !
Tuesday, 21 May 2013 | 0 Comments

Bismillah ... 


Assalamualaikum,sealamat malam uolls . Lama juga Beta tidak menulis di blog Beta ini,harap rakyat jelata masih sudi membacanya . lol

Straight to the point,pergi sekolah bagaikan satu pengembaraan , yey 

Sebab apa aku cakap pengembaraan ? Yeh,sebab kadang-kadang kita orang (adam,adib,kamal,atan,emy) pergi sekolah naik bas,memandangkan (atan,emy) naik motor,tinggal lah aku,adam,adib dengan Kamal .

Pukul 6 wajib kena bagun dah,takut tak sempat nak naik bas . Harap je pukul 6 bagai,tapi bangun 6:30 , 6:15 . Pagi pagi kalau tak kelangkabut tak sah lah kan . Keluar rumah kelangkabut,berlari bagai . Berlumba ke bus stop,tapi sayangnya bas dah lalu . Terlepas bas . Setiap hari jugalah akai kami memikirkan nak naik apa pergi sekolah . Bila dah ramai,memang banyaklah idea keluar,ajak pergi Kmapar lah,pergi pontenglah . Macam-macam ah .

Pergi sekolah naik bas ni macam macam hal lah akan berlaku,macam macam pengembaraan yg terpaksa kami lalui hanya semata-mata nak pergi sekolah . Banyak sebenarnya yang peristiwa peristiwa yg kami lalui,tapi tak kan nak cerita semua kan ? bukan ada orang baca pun blog ni . Bye c: